Fenomenalni trikovi za mršavljenje! Smanjićete apetit!

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2021, 20:14

Fenomenalni trikovi za mršavljenje! Smanjićete apetit!

Da li ste među onima koji o dijetama i vežbanju najčešće samo pričaju i planiraju da okrenu list svakog novog ponedeljka? Fenomenalni trikovi za mršavljenje! Smanjićete apetit!

Možda će vam delovati čudno ali šta vas košta da probate sledeće metode i trikove?!

1. Mirišite voće

Možda se čini čudnim, ali ako s vremena na vreme samo pomirišete bananu, jabuku ili listiće nane, ređe ćete osećati glad. Jedno istraživanje sprovedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na 3.000 volontera pokazalo je da su oni koji su dobili zadatak da "njuškaju" voće imali slabiji apetit. Tako su i lakše gubili kilograme. Trik je u tom da prevarite mozak koji "misli" da vi u stvari jedete, a ne samo da mirišete.

2. Ogledalo

Okačite ogledalo preko puta mesta na kojem sedite dok obedujete. Jedna studija je pokazala da jedenje pred ogledalom smanjuje želju za hranom i da ljudi na taj način pojedu trećinu manje nego inače.

3. Plava boja

Verovali ili ne, plava boja je pravi ubica apetita. Zato, ako želite da smršate, služite hranu u plavim tanjirima, oblačite plavu odeću dok jedete, koristite plave stolnjake, stavite plavo cveće na sto. S druge strane, izbegavajte crvenu, žutu i narandžastu jer imaju suprotan efekat.

4. Fotografišite

Ako redovno fotografišete obroke i pregledate te slike, ozbiljnije ćete pristupati izboru hrane, biraćete zdravije i manje obroke.

5. Vežite se

Ovo je trik koji upražnjavaju Francuskinje. Naime, kada idu na ručak ili večeru, vezuju traku oko stomaka ispod odeće, da bi pazile na stomak i da bi ih podsećala na to da se suzdrže od primamljivih poslastica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.