FUJČINA! Miljana na Zadrugoviziji pokazala nevaspitanje, ali i ODVRATNI detalj na telu - BLJAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUJČINA! Miljana na "Zadrugoviziji" pokazala nevaspitanje, ali i ODVRATNI detalj na telu - BLJAK!

Kako je sebi mogla ovo da dozvoli?

S obzirom na to da se Miljana znatno ugojila tokom boravka van zidina "Zadruge", ovaj prizor nije bio baš primamljiv za gledalište.

Nastup sa protekle "Zadrugovizije" koji je zavredio najviše pažnje je nastup Miljane Kulić, i to ne samo zato što se uživo na sceni posvađala sa Zoricom Brunclik.

Naime, Miljana je bez blama na veliku scenu izašla polugola izvodeći pesmu Tine Ivanović "Ekstra" i predstavila se u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepoznatljivom maniru.

S obzirom na to da se Miljana znatno ugojila tokom boravka van zidina Zadruge, ovaj prizor nije bio baš primamljiv za gledalište.

Ipak, jedan detalj koji niko nije primetio dodatno zgražava. Naime, tokom komentarisanja žirija, krupan kadar na Miljani Kulić otkrio je to koliko su njeni prsti promenili boju zbog preteranog konzumiranja cigareta, te su postali braon.

Osim što bi trebalo da malo obuzda svoj temperament, Miljana bi takođe mogla i da smanji pušenje, jer ovaj prizor na jednoj mladoj devojci nikako nije privlačan.

Šta vi mislite?

Haris Džinović naveo ZAŠTO ga supruga Melina NIKAD NE BI PREVARILA, ono što je otkrio iznenadiće sve (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.