FOTOGRAFIJE KOJE SU ŠOKIRALE SRBIJU: Seka uslikana sa STOMAKOM, pokušala da sakrije, ali NE MOŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJE KOJE SU ŠOKIRALE SRBIJU: Seka uslikana sa STOMAKOM, pokušala da sakrije, ali NE MOŽE!

Paparaco.

Seka Aleksić na svom Instagram profilu vrlo često reklamira proizvode za mršavljenje, te ističe kako je i njoj samoj u borbi sa viškom kilograma pomogla zdrava ishrana i redovni treninzi sa suprugom Veljkom Piljikićem. Ona takođe redovno objavljuje i fotografije svoje figure, za koju su svi mislili da je dovela do savršenstva.

OTKRILA CELU ISTINU! Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU - Podvodi je...?! (VIDEO)

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čini se da je realnost znatno drugačija, jer su se danas na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima Seka ima potpuno drugačiju figuru od one sa Instagrama. Mnogi su komentarisali višak kilograma na pevačicinim butinama, zadnjici i stomaku, a takođe je primećeno i da je Seka bez grama šminke na licu.

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Jul 20, 2018 at 10:18am PDT

Da li se pevačica samo ponovo bori sa viškom kilograma ili je možda u drugom stanju, videćemo.

Fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.