(FOTO-UBOD) SVI BI DA PIPNU! Najmlađoj učesnici Zadruge ispalo MEĐUNOŽJE - on je ŠČEPAO, ispao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO-UBOD) SVI BI DA PIPNU! Najmlađoj učesnici Zadruge ispalo MEĐUNOŽJE - on je ŠČEPAO, ispao HAOS!

Auh!

Iako se Dorotea Jovanović predstavlja kao intelektualka, kreatorka, devojka koju zanima samo kultura, gledaoci su prozreli u njenu psihu malo dublje. Ona je takođe devojka bez fakulteta, a nedavno je isplivao i njen snimak gde igra na šipci, što je navelo njenu majku da izjavi kako će se samoubiti.

Mina Vrbaški je odala da se Dorotea viđala sa oženjenim muškarcem, i od tog dana Jovanovićeva više ne proziva Lunu zbog slobe, što je radila pred ulazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadrugu".

Takođe je ona tu gde jeste, u rijalitiju, bori se za prvo mesto, a nije u muzeju iako je kultura jedina stvar koja nju zanima.

Tako je Dorotea Jovanović ubrzo postala jedna od učesnica sa najvećim brojem laži, a sada je pokazala i čime raspolaže.

Ovo nije snimak sa šipke gde igra i na kom je muškarci šljepkaju po pozadini, ali je jednako vrela scena.

Nemnja je podigao Doroteu kojoj je sve ispalo, a kamere rijalitija su zabeležile foto ubod - u njenom međunožju, tamnom i crnom!

DIVNA ODLUKA: Nećete verovati šta je Andrej učinio za Anabelu - bila je oduševljena! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.