(FOTO UBOD) I MIKI U ŠIMANOVCIMA! Bio DISKVALIFIKOVAN - a pogledajte OVAJ PRIZOR! U Zadruzi 2 će... UF

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO UBOD) I MIKI U ŠIMANOVCIMA! Bio DISKVALIFIKOVAN - a pogledajte OVAJ PRIZOR! U Zadruzi 2 će... UF

Rijaliti nije rijaliti bez njega!

Legenda rijaliti šou programa Miki Đuričić stekao je veliku popularnost učestvujući u više različitih programa ove vrste, a osim šarmom i humorom, istakao se i time što je najčešće iz takmičenja - bežao pre kraja.

Tako je bilo i u "Zadruzi 1"! Miki nije mogao da izdrži do kraja, i rekavši da je popustio sa živcima, i da nije želeo da povrede neke ljude, odlučio je da pobegne i dovede sebe u situaciju da mora da plati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaznu produkciji. Stoga su se mnogi pitali da li će uopšte i ući u "Zadrugu 2", ali sudeći po snimcima iz Šimanovaca, Miki će definitivno biti deo ovog projekta.

POSLEDNJI PUT IZ SPOLJNOG SVETA! Lunina poruka ostavlja BEZ DAHA - prvo se obratila Slobi, a onda NJIMA

Naša ekipa uslikala je Mikija kako ćaska sa ekipom koja će učestvovati u spektaklu otvaranja "Zadruge 2".

VANREDNO U ŠIMANOVCIMA: Zadruga samo što nije počela a ISPRED KOLAPS - masa, autobusi pristižu

Da podsetimo, u medijima su se pojavljivale i priče o tome da će Miki u novoj sezoni popularnog rijalitija imati posebnu ulogu, to jest, da neće tamo boraviti neprekidno, već samo 4 sata dnevno i da će se naći u ulozi gazde splava, na kojem će učesnici moći da kupuju piće i hranu.

Da li će Miki zaista imati ovakav specifičan položaj, ostaje da saznamo tokom narednih nekoliko sati!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.