(FOTO) GRUDI KIPE, MAJICA SE PODIGLA! Ovako zaista izgleda Dara Bubamara BEZ FOTOŠOPA  - paparaco fotke sa ulice

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 07:56

(FOTO) GRUDI KIPE, MAJICA SE PODIGLA! Ovako zaista izgleda Dara Bubamara BEZ FOTOŠOPA - paparaco fotke sa ulice

Uhvaćena u nezgodnom trenutku!

Dara Bubamar redovno objavuljuje nove fotografije na društvenu mrežu Instagram, a gotovo uvek se dovodi u pitanje njihova 'verodostojnost'.

Popularna pevačica sigurno korača petom decenijom života, a pri tom ne krije da se podvrgla brojnim estetskim intervencijama.

Dara je zatezala lice, smanjivala kilograme, povećavala grudi, ali očito se i navukla na aplikacije za korigovanje fotografija.

Bubamara se ne libi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svoj izgled izmeni do neprepoznatljivosti, ali naš paparaco ju je uhvatio u 'realnom izdanju' nedavno.

Pevačica je bila obučena u belo od glave do pete, te jasno možemo videti kako izgleda njeno telo, bez fotošopa i korišćenja drugih aplikacija.

Silikonske grudi kipele su iz brusa, a majičica se u jednom trenutku zadigla. Iako pevačica zaista ponekad pretera sa fotošopom, ona i dalje izgleda odlično.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.