FOLKERKA ČETIRI GODINE UŽIVA U LJUBAVI, ALI NIJE SVE TAKO BAJNO! Partner je navodno varao sa 27 godina mlađom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 07:08

FOLKERKA ČETIRI GODINE UŽIVA U LJUBAVI, ALI NIJE SVE TAKO BAJNO! Partner je navodno varao sa 27 godina mlađom!

Devojka iznela prepisku u javnost

Pevačica Snežana Đurišić i njen izabranik Vanja Milošević skoro četiri godine uživaju u skladnoj vezi. Uprkos brojnim obavezama koje svako od njih ima, vremena za ljubav uvek ima.

Njih dvoje za medije tvrde da su u srećnoj ljubavi, a na svim događajima su skladan par.

- Bilo bi kosmički nepravedno od mene da otkrivam tajne pravog džentlmena. Ljubav je blagostanje, razumevanje, podrška, poštovanje, zagrljaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmeh, lepa reč, ljubav je sve, ali se moramo potruditi da je vidimo, prepoznamo i zavredimo. Razlike su u nama samima i u tome kako shvatamo i doživljavamo svet oko sebe, sa 20 je sve uzbudljivo i novo, sa 40 je znatno pametnije, značajnije, pa potom i teže, a sada je mudro, obazrivo, ali pre svega iskreno – kazala je Snežana jednom prilikom za "Kurir" kada je pričala o partneru.

Međutim, pre izvesnog vremena je u njihovom odnosu bilo veoma turbulentno. Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala jer se njen dragi, Vanja Milošević kako navode srpski mediji, putem društvene mreže Fejsbuk navodno dopisivao sa 28-godišinjom devojkom.

Kako je tada preneo magazin "Scandal", devojka koja je umešana u celu priču je ovom magazinu kao dokaz priložila i njihovu prepisku. Ona je tvrdila i kako joj je Vanja Milošević (55), koji je ginekolog, tražio da mu šalje fotografije kao i da se čuju putem Vajbera.

- Sve su ti lepe slike, lepo ti je i prezime, pošalji mi neku sliku! Lakše mi je da se čujemo, evo ti moj broj! Ja sam Fejs otvorio samo zbog nekih drugara iz vojske, a napunio sa devojkama - pisalo je navodno, između ostalog, u porukama koje je Vanja slao pomenutoj devojci, a to je ona navodila tada.

Na ove prepiske, devojka ga je upitala da li je u vezi sa Snežanom Đurišić na šta joj je on tada odgovorio:

- Ma pusti novine, svašta pišu, ja sam razveden - istakao je navodno on u porukama.

Podsetimo, Snežana i Vanja su svoju vezu javno priznali u martu 2018. godine, a pre toga su se godinu dana viđali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.