FOLIRANT, LAŽOV I F*FA! Stanija i Nora, opet, zaratile zbog Vladimira! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"FOLIRANT, LAŽOV I F*FA!" Stanija i Nora, opet, zaratile zbog Vladimira! (VIDEO)

Teške reči!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Veliki šef je obavestio zadrugare da je rezultat u današnjoj igri u muško-ženskom obračunu nerešen, a potom je došlo vreme da počne Igra istine.

Stanija Dobrojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otvorila ovu "Igru istine" pa je upitala Eleonoru Miljković da joj iskreno po, ko zna koji put, kaže da li se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem i u kojem periodu mu se javila.

- Pokušaću da dobijem istinu od Nore, da li je pisala Tomoviću, da li ju je on blokirao na Instagramu. Kada si se čula sa njim, da li si mu pisala i da li te je blokirao - upitala je Stanija Miljkovićevu.

- Nisam mu pisala, a da li smo se čuli, to neću reći jer on nije ovde. Ako treba da saznaš, saznaćeš, ako ne, onda nećeš - rekla je Eleonora.

Kako nije dobila odgovor koji je očekivala, Stanija je pobesnela pa je uputila Eleonori žestoke reči.

- Folirant i lažov i f*fa - uzvratila joj je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

FINALE JE SAMO PARAVAN ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.