FILM O TRAGIČNOM ŽIVOTU SLAVNE PEVAČICE: Bila je najveća zvezda na svetu, a onda je krenuo SUNOVRAT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

FILM O TRAGIČNOM ŽIVOTU SLAVNE PEVAČICE: Bila je najveća zvezda na svetu, a onda je krenuo SUNOVRAT! (VIDEO)

Imala je svet na dlanu.

Objavljen je trejler za novi dokumentarni film o životu Britni Spirs, pod nazivom "Framing Britney Spears".

Film u produkciji Nujork Tajmsa govori o usponu pevačice, pa sve do njene borbe da joj se vrati pravo da sama donosi odluke o svom privatnom i poslovnom životu.

Kad se doznalo da njen otac upravlja celom njenom imovinom, ali i u njeno ime donosi sve privatne i poslovne odluke zbog jedne kratkotrajne hospitalizacije na psihijatriju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz 2008. godine, društvenim mrežama je počeo da se širi #FreeBritney pokret iza kojeg stoje njeni obožavaoci. Ta je inicijativa za cilj imala da ukaže na zaveru protiv njihove omiljene pevačice, ali i da vrši pritisak na sudove da razmotre odluku o starateljstvu.

Her phenomenal rise to superstardom. A downfall that shocked the world. And now, an ensuing conservatorship battle. #NYTPresents: Framing Britney Spears. Premiering Feb. 5 on @FXNetworks and @Hulu. pic.twitter.com/BZBkec7mMt

— FX Documentaries (@FXDocs) January 21, 2021

I posle nekoliko novih održanih ročišta, Britni Spirs i dalje ne sme sama da donosi svoje odluke, ali o njenom slučaju nastavlja da se priča.

"Trejler izgleda obećavajuće. Nadam se da će ovo izneti na svetlo prave probleme s kojima se Britni bori i da će doneti pravdu ovom pokretu", "Moramo znati da ona nije jedina koja se suočava s takvim problemom. To mora da prestane", "Ne mogu da dočekam da ovo pogledam. Nadam se da će se znati istina", samo su neki od komentara.

Film će na platformi Hulu biti dostupan za gledanje od 5. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.