FILIP CAR DOBIO ZABRANU: Od danas neće više smeti da radi ovo sa Dalilom! Dragojevićeva van njegovog domašaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 20:13

FILIP CAR DOBIO ZABRANU: Od danas neće više smeti da radi ovo sa Dalilom! Dragojevićeva van njegovog domašaja

Neće više da trpi.

U toku je popodnevno izdanje emisije ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić podigla je Filipa Cara, kako bi prokomentarisao Dalilno izlaganje i video klip na kom je prikazana njegova svađa sa svojom devojkom Majom Marinković:

Pogledajte rezultate

- Glupa su ta moja poređenja kad ja hoću Maji da kažem da se moje šesto čulo ispostavi tačno. Bila su poređenja sa Minom, Aleks i ostalo, ali ja imam to dobro u sebi da prepoznam. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalila je neko ko je u našem odnosu rekla da Stefan je protiv našeg odnosa. Što se tiče Stefana i te situacije, da bio sam u pravu, kao što sam bio za Dejana u pravu. Meni se percepcija krivi i slika, a nije bilo tako kako mi je bilo govoreno. Ne treba da pominjem svoje bivše odnose u ovoj vezi. Videli su da ona i danas bulji u mene, neću se dovoditi u situaciju od juče, jer je to ona htela - rekao je Car.

- To nije istina, ovaj čovek za mene ne postoji, a mene neka izbaci iz svojih prljavih, šugavih, usranih usta - bila je izričita Dalila kad je zabranila Caru da je više uzima u usta.

Detaljnije u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.