FALI MI TARA, A ŽAO MI JE SVEGA ŠTO SAM URADIO IVANI... Ša se pokajao, Fran mu dao SAVET zlata vredan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 08:43

"FALI MI TARA, A ŽAO MI JE SVEGA ŠTO SAM URADIO IVANI..." Ša se pokajao, Fran mu dao SAVET zlata vredan

Požalio se prijatelju!

Nenad Aleksić Ša prevario je bivšu suprugu Ivanu Aleksić u rijalitiju sa Tarom Simov. Iako je mesecima pričao da ga ne zanima više ništa u vezi sa Ivanom, sada se slomio i priznao da se kaje zbog svega.

Sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" saznao je da je Ivana premestila salon, a to ga je pogodilo jer je salon bila njegova druga kuća i obožavao je tamo da ode da popije kafu.

Ša se u dvorištu osamio sa svojim prijateljem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Franom Pujasom. Nakon što se Fran požalio Nenadu na Paulu Hublin, reper mu je otkrio kako se oseća nakon što je saznao da je Ivana premestila salon.

- Fali mi Tara mnogo, a Ivani sam se us*o u život. Žao mi svega što sam uradio... Lom, majke mi - kukao je Ša.

- Život ne može da se rešava iz Zadruge - rekao mu je Fran.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.