Evo zbog čega se Zorica NIJE POJAVILA NA SUDU! Gastoz, Brendon i Vladimir Tomović su ključni svedoci! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega se Zorica NIJE POJAVILA NA SUDU! Gastoz, Brendon i Vladimir Tomović su ključni svedoci! (VIDEO)

Fizički napad se dogodio u martu 2016. godine.

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Jelena Krunić napustila je na kratko Imaginarijum kako bi se pojavila na sudu i prisustvovala saslušanju svedoka u postupku koji se protiv nje vodi u Trećem osnovnom tužilaštvu na Novom Beogradu.

Jelena se tereti zbog fizičkog napada na bivšu učesnicu rijalitija "Parovi" i voditeljku Zoricu Dukić, koju je krvnički udarila dok su zajedno bile u šou-programu.

- Nisam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavljivala na ovom saslušanju jer su mi rekli da nema potrebe za tim. Imam advokatsku kancelariju koja radi za mene. Idem samo kada me sud zove, a dosad sam bila samo jednom od kada je ovaj slučaj pokrenut. Bili su neki svedoci iz Beograda, direktorka televizije, Nenad Marinković Gastoz, Brendon Radonić i još nekoliko njih. Kada me ponovo obaveste da treba da dođem, ja ću se pojaviti. Saslušan je i Vladimir Tomović, ali s obzirom na to da se vodi kao strani državljanin, on je saslušan 8. novembra u Baru u Crnoj Gori. Ostaje da se sasluša samo sporni svedok iz Bosne kog Jelena poziva, ali njemu trenutno ne može da se nađe trag i adresa - izjavila je Zorica i dodala:

- Ja u svakom slučaju do danas nisam u kontaktu sa Krunićevom niti imam potrebu da se čujem sa njom. To me ne interesuje - rekla je Dukićka.

Saslušanje svedoka juče je ipak odloženo zbog toga što su u pitanju strani državljani, a Jelena je odmah nakon što je napustila zgradu suda vraćena u Belu kuću.

Da podsetimo, nakon stravičnog verbalnog okršaja koji se odigrao u rijalitiju "Parovi", Krunićka je fizički nasrnula na Zoricu i udarila je, što je najtrože sankcionisano.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.