Evo šta kaže Ceca na veliki uspeh Anastasijinog prvog singla!

Izvor: Svet, 17.Jul.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta kaže Ceca na veliki uspeh Anastasijinog prvog singla!

Anastasija Ražnatović je 15. jula ekranizovala svoju prvu pesmu pod nazivom “Savršen par”, a video spot za nepuna tri dana ima više od dva miliona pregleda na Jutjubu.
Ćerka Cece Ražnatović konstantno se putem društvenih mreža zahvaljuje fanovima i publici na podršci, a ono što je folk zvezda napisala za svoju ćerku više je nego dirljivo.
Ceca je u jednoj rečenici rekla sve, a poruku koju je posvetila svojoj naslednici objavila je na Instagramu.
 Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ti što si me učinila da budem najponosnija majka na svetu – napisala je folk zvezda, a ovako izgleda njena objava.

SvetE-STOCK.US
The post Evo šta kaže Ceca na veliki uspeh Anastasijinog prvog singla! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"UDARILA SAM GLAVOM O ZID" Luna podržala Anastasiju Ražnatović, pa progovorila o KAJANJU

Izvor: Blic, 18.Jul.2018, 08:01

Zbog svega što se izdešavalo između Lune Đogani i Anastasije Ražnatović, tokom blogerkinog boravka u "Zadruzi", malo ko je očekivao da će ćerka Gagija Đoganija putem društvenih mreža podržati objavu prvog singla ćerke Svetlane Cece Ražnatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.