Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koju KAZNU je Miki dobio zato što je OŠAMARIO Milana Miloševića (VIDEO)

Nakon burnog prepodneva većina zadrugara uživala je u dvorištu Bele kuće kada se začulo zvono koje označava da je stiglo pismo. Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, okupio je sve za sto, a zatim pročitao pismo. “Zadrugari, doneli smo odluku da zbog fizičkog kontakta Miki bude kažnjen direktnom nominacijom i novčanom kaznom od 5.000 evra. Veliki šef”, pisalo The post Evo koju KAZNU je Miki dobio zato što je OŠAMARIO Milana Miloševića (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POKAJAO SE ZBOG SVEGA! Sloba priznao: Prestao sam da se BORIM! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Maj.2018, 10:00

Pevač je u razgovoru sa Drvetom mudrosti otvorio dušu. . Danas su zadrugari imali zadatak da skupljaju kišnicu. U toku ove igre Veliki šef je ukućanima pustio veštačku kišu, a kako bi sve bilo zanimljivije,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.