Evo kako prepoznati muškarca koji godinama nije imao seks

Izvor: Svet, 27.Nov.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako prepoznati muškarca koji godinama nije imao seks

Postoje tri tipa muškaraca koji nisu imali seks mesecima, možda godinama. Prva dva je lako uočiti na osnovu mimike, gestikulacije i govora tela, za razliku od trećeg. Muškarci ovog tipa su najveća misterija jer vešto kriju da nisu imali odnos sa ženom godinama.
1. Opušten sam, a bubuljice nosim kao ordenje. Ovaj tip je klasika. Lako su uočljivi. Okupljaju se u grupama, u stanju su satima da gledaju žene bez ikakve namere da im priđu.
U većini slučajeva radi se o muškarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s niskim stepenom samopoštovanja, a samopouzdanje ih je napustilo još u prvom razredu srednje škole, kad im je Slavica (Rada, Jelena, Milena itd) pred celim odeljenjem glasno saopštila da bi pre otišla u pakao nego s njim u bioskop.
Traumu iz srednje su nekako prekrili potiskivanjem događaja, pa se mogu sresti na javnim mestima (ku lubovima i kafeima) kako s pivskom bocom u rukama startuju na putu od podijuma do toaleta.
2. Glumim frajera, a devojku video nisam. Ovo je već opasniji tip. Radi se o muškarcima koji negiraju istinu i skloni su samoobmanjivanju. U društvu se predstavljaju kao veliki zavodnici, ljubavnici bez premca, koji imaju uspeha kod žena i van opštine u kojoj žive. Zapravo, njihovi ljubavni poduhvati nemaju svedoke.
Obično pričaju bajke kako su odvojili najbolje strankinje na junskom letovanju na Zakintosu, kako imaju nezajažljivi seksualni apetit… U javnosti odaju utisak smirenih i kul likova koji sve kontrolišu.
Uvereni kako je garderoba veoma važan detalj svakog ozbiljnog švalera, mnogo vremena provode po netu u potrazi za pobedničkim autfitom koji će im doneti naklonost žena. Uvek su uzdržani, usiljeni, izveštačeni. Grč je ono što ih prati celoga života. Obično prvo ljubavno iskustvo imaju posle 20. i to s damama čija ljubav se plaća.
3. Imam devojke, ali pobegnu od mene posle dana i po. Oni su enigma, ukrštene reči, sudoku i osmosmerka u jednom.
Zahvaljujući dobroj priči i stavu kul lika, uspevaju s vremena na vreme da odvoje neku pripadnicu lepšeg pola. I to ne zbog toga što su neodoljivi, već zato što su naše žene očajne zbog činjenice da na tržištu vlada veliki deficit dobrih frajera, prenosi portal nadlanu.com
I umesto da koriste tu prednost novog doba, oni sve uprskaju. Već posle prvog poljupca nasrnu na nesrećnu ženu. Posle takvog iskustva, 99,9 odsto žena pobegne u uverenju kako su muškarci loši. Ne bez razloga. Ipak, kako je uopštavanje uvek bilo prečica do predrasuda, dame promene mišljenje posle nekoliko meseci.
U muškom društvu ovaj tip hvali se svojim donžuanskim poduhvatima. Odličan je teoretičar. S praksom malo slabije stoji. Nema ženskih prijatelja.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.