Evo KO JE i čime se bavi Lečićeva devojka: Bila mu je najveća podrška kada je osumnjičen za silovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 11:14

Evo KO JE i čime se bavi Lečićeva devojka: Bila mu je najveća podrška kada je osumnjičen za silovanje

Radi kao asistent na fakultetu.

Glumac Branislav Lečić, objavio je na svom Instagram profilu prve zajedničke fotografije sa devojkom Jelenom, sa kojom je u vezi oko dve godine. Jelena na svojim profilima na društvenim mrežama nije objavljivala slike sa glumcm, ili bar ne tako da svi prijatelji mogu da vide.

Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija. Sudeći po objavama koje je postavljala, voli da se druži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provodi, često putuje i posećuje kulturna dešavanja.

A post shared by Branislav Lečić (Official) (@branislav.lecic.official)

Lečić je Jelenu vodio na Durmitor, na safari, a kako su oboje avanturističkog duha i uživaju u zanimljivim turama, ne čudi što se tako sjajno slažu.

Ona je bila velika podrška Branislavu u najtežim danima u njegovom životu kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.