Emir Hadžihafizbegović zadobio teške povrede tokom predstave, hitno prevezen u bolnicu

Izvor: Svet, 16.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Hadžihafizbegović zadobio teške povrede tokom predstave, hitno prevezen u bolnicu

Tokom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana “Sjećaš li se Doli Bel”, u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživeo ozbiljnu telesnu povredu zbog koje je nakon predstave morao hitno da bude hospitalizovan.
Predstava se odigrala sinoć u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, a Hadžihafizbegović je povredio nogu, pa je u toku zamena scena intervenisala i Hitna pomoć.
– Zbog uslova njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obaveštavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26. marta i 27. marta 2019. za sada ostaju nepromenjeni – rekli su iz teatra.
SvetPrintscreen
The post Emir Hadžihafizbegović zadobio teške povrede tokom predstave, hitno prevezen u bolnicu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.