Emina Jahović prvi put javno sa turskim milijarderom! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović prvi put javno sa turskim milijarderom! (VIDEO)

Iako su u vezi već nekoliko meseci, nismo imali prilike da ih vidimo zajedno. Pevačica Emina Jahović prvi put javno sa turskim milijarderom Sadettinom Saranom. 

Pop pevačica Emina Jahović je prošle nedelje boravila u Beogradu, gde je imala poslovne obaveze, između ostalih i nastup u jednom beogradskom klubu. Danas se avionom vratila u Instanbul, a na aerodromu ju je sačekao upravo Saran. Zajedno su se nakon aerodroma zaputili na večeru u Istinye park, gde su ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fotografi snimili. Zanimljivo je da je Saran zamolio foto-reportere da ih ne fotografišu, prenose danas turski mediji. Uprkos tome, čini se da je par bio dobro raspoložen.

Emina je za naše medije priznala da je zaljubljena i da su nekoliko puta izašli zajedno:

"Jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.