Elektra Elite o NAPADU Veljka Ražnatovića i otvaranju JAVNE KUĆE u Srbiji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 14:58

Elektra Elite o NAPADU Veljka Ražnatovića i otvaranju JAVNE KUĆE u Srbiji! (VIDEO)

Najbolje plaćaju fudbaleri!

Kada se na javnoj sceni Srbije pojavila pevačica Elektra Elite, napravila je pravu buru

- Od malena sam se bavila muzikom i volim to. Mislim da sam jako dobra u tome, što sam dokazala i pokazala, a tek ću.

- Na žalost nekih ljudi, ja trajem već punu godinu dana. Tremu nikada nisam imala, kao ni strah, kada sam odlučila da ću otvoreno pričati o onom sa čim se ustvari bavim godinama. Znala sam šta radim. Ušla sam u celu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču hladne glave i nisam neko ko se plaši. Ja nikada nisam nista krila.

- Mene ne. Više povrede mog PR menadžera i prijatelje. Što se mene tiče, mene to ne dotiče. Ja sam žešća ladovina.

- Ja veoma cenim Cecin rad i tako će i ostati. Mene ne može da pomeri ni Veljko, niti neko poput njega. Mišljenje dečka koji ima dvadeset i nešto godina, a pri tom moja ćerka ima dvadeset, ne može me dotaći. Što se mene tiče, može slobodno nastaviti da me pljuje.

U nastavku priče pevačica je pričala o uslovima prostitucije u Švajcarskoj, koliko može da zaradi i o abnormalnoj cifri koju je zaradila samo za jedno veče od jednog poznatog fudbalera. Kako je reagovala njena porodica zbog njenog zanimanja, kao i koji poznati muškarac je po njenom ukusu, pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.