Pogledajte kako muškarci i žene reaguju na otvoren poziv na seks

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako muškarci i žene reaguju na otvoren poziv na seks

Grupa prijatelja je odlučila da napravi eksperiment kako bi ispitala teoriju po kojoj će bar jedna devojka od njih 100 pristati na otvoren poziv na seks. Mladić je na ulici prilazio devojkama i otvoreno ih pitao da li bi sa njime imale seks, a vi u ovom zabavnom snimku vidite kako je prošao ovaj socijalni eksperiment.

Reakcije devojaka su bile više nego očekivane, pa je pored smeha i zaprepašćenja momak raspoložen za zabavu dobio i čašu vode u lice, a kako bi ispitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obe strane ove priče, grupa prijatelja koja je osmislila eksperiment je odlučila da na ulicu pošalje i devojku koja će sa istim pitanjem prilaziti muškarcima.

VIDEO>Kako žene reaguju na otvoren poziv na seks:

Naravno, većina muške populacije je potvrdno reagovala na otvoreni poziv na seks sa lepom devojkom, dok se jedan stariji gospodin zabrinuo za njeno zdravlje pa je pozvao i policiju.

VIDEO>Kako muškarci reaguju na otvoren poziv na seks:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako muškarci i žene reaguju na otvoren poziv na seks

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Grupa prijatelja je odlučila da napravi eksperiment kako bi ispitala teoriju po kojoj će bar jedna devojka od njih 100 pristati na otvoren poziv na seks. Mladić je na ulici prilazio devojkama i otvoreno ih pitao da li bi sa njime imale seks, a vi u ovom zabavnom snimku vidite kako je prošao ovaj...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.