Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda

Izvor: Svet, 09.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda

Na “Gala pool celebrity night” u luksuzno ukrašenom eksterijeru “Kovilovo resorta” sinoć je stiglo nekoliko muzičkih zvezda koje je Ana Kokić opisala na sledeći način:

“Sve imamo bujno poprsje, imaćete puno kadrova ispunjenih našim atributima“.

Prsa o prsa sa njom je mogla da se takmiči i Dara Bubamara koja je došla iz Novog Sada uprkos zdravstvenim tegobama.
“Ništa mi nije teško za mog prijatelja, urednika emisike >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Ekskluzivno” koja mi je dodelila i dve nagrade. Za najoriginalniji koncert i najzanimljivije izjave u pomenutoj emisiji. Jadno je što pojedine kvazizvezde nisu došle na ovaj glamurozni party. Ali to i nije za njih. Pevači moraju da poštuju korektne novinare a kada je reč o emisiji “Ekskluzivno”, osim mene, uz njih su uvek i Ceca Ražnatović, Maja Berović, Emina Jahović, Ana Kokić i Anastasija Ražnatović”, rekla je Dara i od Maje zatražila sprej protiv komaraca čija najezda je pohrlila na nju.

“To je zato što je najslađa”, nasmejala se Maja Berović koja je u “Kovilovo resortu” proslavila rođendan u društvu supruga Alena, PR-a i prijatelja Ljubomira Tozeva, urednika emisije “Ekskluzivno”, Nikole Rumenića i vlasnika “Toxic” produkcije i prijatelja Nemanje Popovića Neša.

“Od supruga sam dobila torbu, čiji sam kolekcionar i obožavam ih.”

Žurki je prisustvovala i Jadranka Barjakatrović koja je dobila nagradu za “najbolje noge estrade” ali je istakla da je za nju Snežana Babić Sneki i dalje na tronu. Pevač Nikola Mićović dobio je nagradu za najboljeg klupskog pevača ubusponu a instruktorka plesa Aleksandra Bogdanović okitila se priznanjem za najbolji nastup na “Exitu” gde je izvodila performans na latino stageu. Ipak, prisutni su ostali raspamećeni i oduševljeni idejom novinarskog tima emisije “Ekskluzivno” da nagradivsnimatelja te emisije Denisa Korbara za najboljeg u svojoj branši.



promopromo
The post Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda

Izvor: Blic, 10.Jul.2019, 10:40

Na "Gala pool celebrity night", na kome su dodeljene nagrade emisije "Ekskluzivno", sinoć je došlo nekoliko muzičkih zvezda koje je Ana Kokić opisala na sledeći način: "Sve imamo bujno poprsje, imaćete puno kadrova ispunjenih našim atributima".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.