EVO ŠTA SE DESILO ZA VREME REKLAMA U ZADRUZI! Nakon ovoga što mu je Maja rekla, Janjuš ZANEMEO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 01:22

EVO ŠTA SE DESILO ZA VREME REKLAMA U ZADRUZI! Nakon ovoga što mu je Maja rekla, Janjuš ZANEMEO (VIDEO)

Cele večeri ratuju.

Nakon haosa koji su napravili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću i emisija "Izbor potrčaka" se nastavila, a onda je Maja progovorila o drami sa svojim ljubavnikom.

- Gledaju svi danima, sve mi se skupilo, da se neko pravi lud, priča različite priče, ja skupljam, skupljam, punim se negativnom energijom. Ovi ljudi ne vide ni šta se dešava - pričala je Maja.

- Ako ti se skupilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakve veze ima Ana sa ovom pričom? Da li si ti luda? - skočio je Janjuš.

- Ne prebacuj temu! Koga boli uvo za podelu budžeta? Kakve veze imaju Ana i David, ja komentarišem nas odnos. Smeta mi što ima različite priče - podviknula je Marinkovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLOMILA kao nikada do sad! Janjuš sasuo Marinkovićevoj sve u lice, ona GRCALA U SUZAMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020

Plaće kao kiša....Maja Marinković i Marko Janjušević svađa li su se sve vreme emisije "Pretres", a Janjuš je svojoj ljubavnici zamerio još jedan izliv ljubomore, ovoga puta usredsređen na lepo odnos Ane Korać i Janjuševića, koji su pokazali tokom današnje raspodele budžeta...- Boli me...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MAJA SE SKINULA GOLA PRED JANJUŠEM - Više nema šta da krije! Evo kako je reagovao on (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020

Bez blama...Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš jedva su priznali svoju ljubavnu aferu, ali je njihov odnos i dalje turbulentan...Danas je zadrugarka želela u više navrata da beži sa imanja. Janjuš joj je tada predložio i da beže zajedno iz "Zadruge"...Ipak, to se nije desilo, a nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.