EVO ŠTA JE BILA NAMERA! Skandal u jutarnjem programu šokirao javnost, a ovo je usledilo posle!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ŠTA JE BILA NAMERA! Skandal u jutarnjem programu šokirao javnost, a ovo je usledilo posle!

Nije sve tako crno!

Jutros je u jutarnjem programu nastala veoma neprijatna situacija. Naime, gosti programa su bili popularni jutjuber Baka Prase i Kika.

Oni već odavno vode virtuelni rat, ali on je jutros doživeo kulminaciju kada su jedno drugome, uprkos pokušajima voditeljke da ih smiri, rekli izrekli velike uvrede. Da situacija bude još gora, njih dvoje su veoma uticajni kod dece i omladine i njihovi kanali su veoma popularni, a ovakvo ponašanje ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da posluži za primer mladima.

Povodom ovoga se oglasila i voditeljka koja je bila tako reći između dve vatre.

- Ne bih komentarisala njihovo ponašanje, naša namera je bila da oni dođu u studio i da gledaoci vide ko su oni, ko su ljudi koji ima toliki broj pratilaca na jujtubu i da roditelji vide ko su uzori njihovoj deci. Mislim da su to roditelji videli i to je za mene najvažnije - odgovorila je kratko Marija Savić Stamenić.

Ovakvo ponašanje složiće se mnogi ne priliči ljudima koji treba da pruže primer, a nadamo se da je ova emisija pomogla da maske spadnu.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK U EMISIJI, JOŠ VEĆI HAOS IZA KAMERA Baka Prase napravio skandal u bekstejdžu zbog Kike, odzvanjalo JEZIVO pitanje koje je postavio

Izvor: Blic, 20.Okt.2019

Rat jutjubera Kike i Bake Praseta ne jenjava, a sukob se još više rasplamsao tokom njihovog jučerašnjeg zajedničkog gostovanja na TV "Prva", kada su jedno drugom izrekli niz uvreda. Kika je nakon emisije ispričala šta se potom događalo iza kamera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.