EVO KO JE KIJU SAČEKAO NA AERODROMU: Poljupci, zagrljaj i razrešenje misterije - o žurci u Zadruzi 2

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO KO JE KIJU SAČEKAO NA AERODROMU: Poljupci, zagrljaj i razrešenje misterije - o žurci u Zadruzi 2

Nastup o kome se priča.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sinoć su prvi put zajedno nastupili u Dizeldorfu, a pobednica "Zadruge" je u popodnevnim časovima stigla nazad u Srbiju.

Nju je na aerodromu "Nikola Tesla" sačekala njena majka Nadica Zeljković koja je ćerku odmah izljubila, a potom su se zagrlile.

#kijakockar #slobaradanovic #kijaisloba #nastup #adioamore #koeclubduesseldorf #köclubdüsseldorf #fullhouse #tonight #kijevcidokraja @kija_kockar__official >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🤫🍉

A post shared by OFFICIAL MACEDONIAN FAN PAGE🇲🇰 (@kijevcidokraja) on Sep 29, 2018 at 7:16pm PDT

Bivši supružnici sinoć su otpevali i pesmu "Adio amore" koja neopisivo podseća na njihov odnos u Zadruzi, a sve je bilo spontano. Oboje su bili obučeni u crno, a ni to se nisu dogovarali.

- Ne, slučajno se desilo. Telepatija - našalila se Kija za "Telegraf" i objasnila otkud to da ona i njen bivši muž odaberu baš pesmu Stefana Đurića Raste:

- Pesma "Adio amore" bila je moja ideja. Mi smo pričali o tome ranije i ostalo je na priči, međutim, spontano smo u tom trenutku odlučili da otpevamo. Drago mi je što smo je otpevali, super je bilo, svaka čast publici - rekla je Kija i poručila kako ne zna da li će se desiti još neki zajednički nastup.

Takođe, Kockareva je razrešila jednu misteriju. Kako se naširoko šuškalo da će ući u "Zadrugu 2" kao gošća na jednoj od žurki, Kija je rešila da stane na put tim pričama. Otkrila je da sigurno neće pevati u Šimanovcima, a sa Slobom, kako je rekla, sinoć nije imala priliku da razgovara, jer su bili na distanci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.