EVO KAKO JE SVE BILO! Ana PRIZNALA šta je razlog svađe sa Davidom! Džukački NAPAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO KAKO JE SVE BILO! Ana PRIZNALA šta je razlog svađe sa Davidom! Džukački NAPAD!

Turbulentno!

Sinoće je u Zadruzi izbio sukob između Ane Korać i Davida Dragojevića. Činilo se u toku večeri da je među njima sve u redu, gostovali su u emisiju, igrali na žurki, ali nešto je pošlo po zlu.

Nakon povratka u spavaonicu između njih je nastao oštar sukob. Ana je bacala njegove stvari sa kreveta, a onda se on obrušio na nju i obezbeđenje ih je razdvojilo.

Zadrugari su bili zbunjeni, nije im bilo jasno šta je razlog tuče, a Ana je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispiričala Luni da je to zbog jednog njegovog komentara koji je dao u emisiji.

Ana mu je to zamerila, ali on je nastavio da se inati po tom pitanju i to joj je zasmetalo.

- Ja sam mu rekla šta se inati, on je nastavio i eto - rekla je Ana, a Luna se složila da Ana nije devojka koja voli da se svađa.

- Ja nisam nikada bila sa agresivnim dečkom, meni je to užasno. Jel moguće ovo - rekla je Ana, a Ljuba joj je objasnila da se David oduvek ponaša džukački.

- To je najviše što mrzim kod muškarca, takav nastup. Ako hoće da bude sa mnom u vezi mora da nauči kako da se ponaša - rekla je Ana.

Da li će se Ana i David pomiriti? Ostaje da vidimo.

KRV SAM PROLILA... KIJA SE ISEKLA ŽILETOM! JEZIVA SLIKA uz reči koje LEDE KRV U ŽILAMA, upućene Slobi?! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.