EVO GDE JE BOJANA STAMENOV POČELA KARIJERU! Otkrila neverovatne detalje iz života

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 15:06

EVO GDE JE BOJANA STAMENOV POČELA KARIJERU! Otkrila neverovatne detalje iz života

Pevačica javno ispričala svoje prve muzičke korake.

Pevačica Bojana Stamenov počela je da peva ni manje, ni više nego u luna parku koji je držao njen tata.

Veceras smo kod @bojanmarovicofficial @navecerikod @zabavniprogramrts @rts_predstavlja !!!Sad sam se setila kolachaaaa!!!BOMBA! Photo by @andrejnihil @xsirovo

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Apr 16, 2020 at 1:27pm PDT

Ona je svoje slobodno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provodila u Crnoj gori gde je njena porodica imala biznis, a to je bilo luna park na kome su radili tokom letnje sezone. Bojana je upravo tu načinila i svoje prve muzičke korake.

Evo imam kosu...🤣🤣🤣🤣🤣hvala @bojan_mancic za frizzzz!!!

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Feb 10, 2020 at 8:12am PST

- Tata upali ringišpil, sve kaže, a ja iza tate sa mikrofonom upalim i pojačam neku muzikicu koja je bila aktuelna. Onda uzmem mikrofon i pevam uz pesmu koja je tog momenta išla. Onda je tata u jednom momentu primetio da se oko ringišpila okuplja neki silni narod. Onda je video mene koja sam pojačala mikrofon i pevam li, pevam. Đuskala sam i igrala, a ljudi su me gledali. Meni je već tada prijala sva ta pažnja - kaže Bojana iskreno o svojim počecima.

Ona je posle toga završila srednju muzičku školu za klasičnu gitaru, flautu i renesansno pevanje. Mnogo godina kasnije, tačnije 2015 bila je naša predstavnica za pesmu Evrovizije u Beču, ali uvek se rado seti svog nastupa u luna parku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.