ESTRADO, SPREMI SE! Miljana snimila prvi spot - KRALJICA RIJALITIJA! Peva po svadbama, primorje GORI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADO, SPREMI SE! Miljana snimila prvi spot - KRALJICA RIJALITIJA! Peva po svadbama, primorje GORI!

Upušta se u muzičke vode!

Poput većine zadrugara i Miljana Kulić je rešila da se otisne u muzičke vode!

Naime, ona je godinama unazad odbijala da postane pevačica, iako su njena izvođenja trenutno aktuelnih pesama mahom postajala hitovi na društvenim mrežama, ali se ipak predomislila kada je shvatila da je to odličan način da zaradi.

Miljana je u nedavnim intervjuima za domaće medije otkrila da je uzela časove pevanja, kao i da je već počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nastupa na romskim svadbama, ali i na Crnogorskom primorju, a kako to zvuči, možete poslušati OVDE.

Kako je sama ispričala, pesmu "Kraljica rijalitija" napisala je za nju Marina Tucaković, dok joj spot radi Dejan Milićević.

Kako bi obožavaocima prekratila iščekivanje do premijere pesme, ona je objavila fotografiju sa snimanja spota.

- Završen prvi dan snimanja spota - kratko je poručila putem društvenih mreža Kulićeva uz fotografiju na kojoj je pokazala kako se sređuje za snimanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.