ESTRADO, ČUVAJ SE! Jelena Kostov 8 GODINA KASNIJE objavila spot za svoj HIT i oduvala sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADO, ČUVAJ SE! Jelena Kostov 8 GODINA KASNIJE objavila spot za svoj HIT i oduvala sve! (VIDEO)

Nema joj ravne!

Popularna folk pevačica Jelena Kostov objavila je davne 2010. godine pesmu "Ona ne zna za mene", koja je postigla veliki uspeh i zauzela visoke pozicije na domaćim top-listama, a osam godina kasnije odlučila je da istu i ekranizuje.

Mnoge je začudilo zbog čega je donela odluku da to uradi posle čak osam godina, pa je lepa pevačica objasnila kako je došla na ideju da njen hit dobije i svoj spot.

- Ova pesma je u poslednje vreme baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo slušana i nekako tek sada doživljava pravi uspeh, što mene posebno raduje! Zbog toga sam rešila da snimim spot jer sam sigurna da je to pesma koja će ostati i koja će se još dugo, dugo slušati - objasnila je Jelena, koja je i ovim spotom dokazala da je posle porođaja uspela da povrati staru liniju, te da izgleda bolje nego ikada.

Njen novi spot pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.