ESTRADA SE UJEDINILA: Darku nedostaje NEŠTO VAŽNO, kolege PRITRČALE U POMOĆ - neophodno za OPERACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADA SE UJEDINILA: Darku nedostaje NEŠTO VAŽNO, kolege PRITRČALE U POMOĆ - neophodno za OPERACIJU

Pevača koji se do juče nalazio u stanju veštačke kome čeka dug i težak oporavak, a uz to i nekoliko operacija

Stanje Darka Lazića koji se od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 23. oktobra nalazi u KBC Zemun, iz dana u dan sve je bolje. Pevača su lekari juče probudili iz veštačke kome, a njegovo zdravstveno stanje danonoćno prate.

O OVOME DANAS SVI ĆUTE! Darko Lazić već 8 godina... Neverovatna ISTINA iznenadila Srbiju

"NA MOJU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VELIKU ŽALOST" Mia otkrila koja je PRVA REČ njene ćerkice Eme (VIDEO)

Darko će se u bolnici zadržati duže vreme s obzirom na to da su prognoze i dalje neizvesne i da ga čeka još nekoliko operacija, pritom i ugradnja veštačkog kuka, te je jasno da će proces oporavka biti dug i težak. Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a kako stoje stvari nema ni zdravstvenu knjižicu.

MALENA, OPET ĆEŠ VIDETI SVOG TATU: Darko se probudio i ugledao PRVO NJU - a onda je usledila SRCEPARAJUĆA SCENA!

Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

- Darku je pre nekoliko godina oduzeta vozačka dozvola zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, lična karta mu je istekla,a  novu nije vadio... Zdravstveno osiguranje nije uplaćivao. Kad god je bio bolestan, išao je kod privatnih lekara. Mlad, u punoj snazi, nije ni sanjao da će završiti u bolnici - rekao je izvor.

TEŠKE REČI ANE SEVIĆ O DARKU: Jedva čekam da vidi koliko je voljen! Moj boravak u bolnici... (FOTO)

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

- Ako bude trebalo da se pomogne da se plati njegovo lečenje, tu sam. Za sve kolege, a kamoli za njega! Šta god bude bilo potrebno i kako god budem mogla da pomognem, naravno da hoću. On je duša od čoveka - izjavila je Milica Pavlović.

- Mnogo mi je žao mladog Darka i sve što treba za njega - tu sam! Ako treba da se plaća njegovo lečenje učestvovaću, naravno, i daću novac. Verujem da će Darku pomoći Sveta Petka, jer mu se nesreća dogodila uoči praznika i ona i Bog će ga spasiti - izjavio je Džej Ramadanovski.

- O parama uopšte niko ne treba da misli, najbitnije je da Darko bude dobro, a mi kolege ćemo se lako organizovati da mu platimo lečenje ako bude potrebno - istakao je Milan Topalović Topalko.

TRENUTNO STANJE DARKA LAZIĆA: Pevač se sa doktorima sporazumeva ZNAKOVIMA, ne može da govori zbog OVOGA

- Platiće on to, znam ja. Svi bismo se uključili da mu pomognemo, ali ja sam sigurna da će se on oporaviti i da će rešiti sve. Svaki dan mu je sve bolje i bolje, stalno se raspitujem. Znam da će se izvući, jak je on. Verujem u njega. On je dobra duša, izguraće sve ovo i nadam se da će se naučiti pameti. Ovo treba da mu bude životna škola - poručila je Dara Bubamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stručnjaci iznose UŽASNE TVRDNJE: Darko Lazić VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018

Teške povrede i još teži oporavak....Darko Lazić više neće moći da peva jer mu je u toku saobraćajne nesreće nagnječeno i probijeno plućno krilo, čime su nanete povrede sa trajnim posledicama...Kako saznaje Srpski Telegraf, od odlično obaveštenog izvora iz bolnice KBC Zemun, u kojoj pevač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Darku skinuli zavoje sa glave! Lekar otkrio kako Lazić sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 13:41

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra na putu Subotište-Brestač kada je između ostalih, zadobio i povrede glave. Zbog toga mu je i lice, ali i cela glava bila obmotana zavojima, koje su lekari danas uklonili...Kako je otkrio Lazićev lekar, njemu su danas skinuli zavoje i sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.