Izvor: Scandal.rs, 23.Apr.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO DETALJIMA O SVOJOJ NOVOJ DEVOJCI!

Iako je zakoračio u osmu deceniju života, Era Ojdanić, kako sam ističe, “kao momak živi”. 71-godišnji pevač je u poslednjem intervjuu otkrio da ima novu devojku, ali da ne želi da otkriva njen identitet. – Ime moje drage neću da otkrivam, ali mogu da kažem da se ne seća Miloševića! – izjavio je Era za The post ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO DETALJIMA O SVOJOJ NOVOJ DEVOJCI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GORDANA DŽEHVEROVIĆ RADI KAO KONOBARICA U KAFANI! Šok saznanje o zadrugarki koja je stekla veliku POPULARNOST

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2019, 00:29

I ako može da živi lagodno, Goca jednostavno voli da radi. Kako je, za razliku od većine ostalih učesnika, bila deo ovog TV formata u službi majke, a ne kako bi promovisala određeni biznis kojim se bavi, ona se, po okončanju snimanja prve sezone, vratila posve običnim poslovima. Naime, u poslednjem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.