ENA GA IZBACILA IZ KUĆE ZBOG MAJE: Sandra raskrinkala AFERU Janjuša i Marinkovićeve - On joj PRETIO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022, 02:14

ENA GA IZBACILA IZ KUĆE ZBOG MAJE: Sandra raskrinkala AFERU Janjuša i Marinkovićeve - On joj PRETIO?

Nije ih štedela

U toku emisije "Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila bivšu zadrugarku i pevačicu Sandru Čaprić, koja je progovorila o tvrdnjama Frana Pujasa i o raskolu prijateljstva sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Šta se dešava sa Franom? - pitala je Dušica.

- Ja mislim da će ljudi da snimaju Pinokio, jer lažu. Ja se stidim što sam bila sa takvim ološem. On je u stanu kod Đedovića, on je mene pitao da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno svaki dan. Da ne budemo u vezi, nego da se viđamo. Bilo nam je fino, ali on ima neke svoje bube u glavi. Treba da leči svoje komplekse. Ja sam mu ponudila saradnju, međutim, Mateju čeka pesma kad izađe... Mene su zvali novinari taj dan ispred njega, a ostalo sve što kaže, može da laže. On je prepametno stvorenje i ja ga stvarno volim i gotivim - rekla je Sandra.

- Šta se desilo sa tvojim prijateljstvom sa Janjušem? - pitala je voditeljka.

- Zvao me je, jedan dan mi preti da mu vratim naočare. Jedan dan su mu naočare 800 evra, drugi dan 900 evra. On je zaboravio te naočare u mom autu. Upoznao me je i sa Krunom, međutim, gospodin se bavi društvenim mrežama. Kristijan i on su izjavili da sam ja kraljica izbacivanja storija... Udvarao mi se, a ovu krunu ću da skinem i da stavim Eni. Povod za svađu je bilo što sam ja kasnila. On je ostao u svom stanu na Dorćolu, jer ga je žena izbacila iz kuće zbog Maje. On je bio kod Ene sve vreme... Spavali su u istom krevetu sa sve Enom (smeh). Maja je raskrinkala odnos sa Janjušem snimcima iz grada - istakla je pevačica.

- Šta je bilo sad sa Majom? - pitala je voditeljka.

- Maja je mene pozvala i rekla mi da skinem moj stori, gde je bilo kako se izoperisala. Počela je da mi preti, da bi se u tom trenutku javila Olga, što joj se otac obesio. Ja krećem na nastup, imam snimak, ona meni preti: "Ne znaš ko stoji iza mene". Ona je rekla da me pozdravlja Maja, jer je valjda sa njom. Rekla mi je da iza nje stoji Simke, onaj što ga je Ljupka demolirala... Bili smo kod Krleta u stanu, Maja je ostala sa nekom devojkom, malo su se vukle crtice i tako - rekla je Sandra.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.