EMOCIJE SE NISU UGASILE!? Matora i Sanja PROGOVORILE o svojoj budućnosti i odnosu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 18:53

EMOCIJE SE NISU UGASILE!? Matora i Sanja PROGOVORILE o svojoj budućnosti i odnosu (VIDEO)

Ne smiruju se strasti...

U toku je radio "Amnezija", sa Borom Santanom i Milicom Kemez, a naredni gost im je Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković.

- Ja sam bila kod mene u krevetu, Sanja se tuširala i baš me pita gde ću da spavam i poljubila je za laku noć i otišla! - rekla je Matora.

-  Šta je značio nežni poljubac u kuhinji jutros?

- Nije bilo nikako, ni pola usta i bilo je u oko i počele smo da se grlimo! Imam potrebu da je grlim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nemam potrebu za s*ks- rekla je Matora.

- Postala je njanjava! - rekla je Sanja.

- Sanja, da li je Anđelo bio razlog uvreda prema Nataši?

- Nije, ja sam se očistila od emocija i bile smo super, ali je Anđelo bio ta osoba koje je stvarala netrpeljivost! Nataše je meni rekla da nema ništa protiv mene, ali da je bila besna zbog Anđela - rekla je Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.