EMOCIJE JOŠ POSTOJE Barbara otkrila da je u kontaktu sa Darkom - POMIRIĆE IH poznata PEVAČICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 09:31

"EMOCIJE JOŠ POSTOJE" Barbara otkrila da je u kontaktu sa Darkom - POMIRIĆE IH poznata PEVAČICA!

Oglasila se i Bobakova.

Pevačica Andreana Ćekić veoma je bliska sa Darkom Lazićem, a čak mu je i kuma. Osim s Lazićem, Andreana se zbližila i sa Barbarom Bobak s kojom je nastavila da se druži i kada je pevačica raskinula s Lazićem.

- Andreana bi da ih pomiri, smatra da su oboje impulsivni i da tu još postoji emocija, pa ih ubeđuje da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Sa druge strane, kad si između dve vatre nikad ne znaš šta će da ispadne na kraju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uvek neko traži da biraš stranu, da ga podržiš u prepucavanju sa onim drugim, a tako je i u njihovom slučaju. Andreana im je jednom prilikom rekla da nju ne mešaju šta god da se dešava između njih. Ako imaju problem, sami neka ga rešavaju, a ako odluče da se pomire, imaju njenu podršku – kaže izvor.

Sa druge strane Barbara tvrdi da od pomirenja sa Darkom nema ništa.

- Nadam se da će vremenom nestati taj epitet nečije devojke ili bivše koji mi prišivaju. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla u karijeri. Non stop moram da se perem, objašnjavam, dokazujem da sam zaslužila da se nađem tu gde jesam. Ljudi su me doživljavali kao neelokventnu, tupavu i mutavu, ali to se promenilo. Na moju vezu sa Darkom stavljena je jedna debela, ozbiljna tačka i nema šanse da se pomirim. Sa njim komuniciram samo oko nekih tehničkih stvari i to je to - izjavila je nedavno Barbara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.