EMINA POBESNELA: Ne igrajte se sa ponosom majke! Našla se u centru skandala, morala je da se oglasi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMINA POBESNELA: Ne igrajte se sa ponosom majke! Našla se u centru skandala, morala je da se oglasi!

Reagovala.

Emina Jahović navodno je uplovila u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj tamošnjoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu.

GOLUPČIĆI SE OSAMILI: Goca i Raša otputovali u OVAJ grad - njeno oduševljenje je neopisivo! (FOTO)

"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe.

AKO ŽENA UME SA MUŠKARCEM NOĆU... Poruka Seke Aleksić će se dugo prepričavati! (FOTO)

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

JOŠ JEDAN HOROR U ŽIVOTU NATAŠE BEKVALAC: Pevačicu sa BEBOM opljačkali, policija sumnja na OVU BLISKU OSOBU!

Kada je Emina čula ove informacije, oglasila se i objasnila da je reč o laži.

"Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi", napisala je Emina na svom Instagramu.

Marko Jarić sutra puni 40 godina - ovo je njegova sestra Tamara, drugarica bivše snajke Lime! FOTO

Hakkımda çıkan asılsız haberleri yeni gördüm ve çok üzüldüm. Ulusal bir TV kanalındaki iki kadın yorumcunun hakkımda öne sürdüğü iftiralara asla sessiz kalmayacağım! İki çocuk annesi bir kadına, "Otel odasında çok ses çıkardıkları için şikayet edildi" diye iftira atmak hangi vicdana sığıyor anlamış değilim! Üstelik söz konusu magazin programında bu yalan ve yakışıksız iftirayı dillendirenler de kadın! Bir kadın başka bir kadına nasıl böyle acımasızca sözlü şiddet uygulayabiliyor? Ben size yabancı gibi görünsem de yıllar önce Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olmuş ve o kimliği gururla taşıyan, hayatını iki evladına adamış olan bir kadın olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım. Avukatım, söz konusu program ve yorumcularıyla ilgili hukuki süreci başlatacak. Yarınlarda; reyting uğruna bir annenin gururuyla oynanmayan, sevgi dolu bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle... Emina Jahovic #şidettehayır

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 10, 2018 at 11:54pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.