ELENA KRIVA ZA RASTIN I ANIN RAZVOD? Mlada pevačica KONAČNO otkrila istinu o svom ODNOSU sa reperom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELENA KRIVA ZA RASTIN I ANIN RAZVOD? Mlada pevačica KONAČNO otkrila istinu o svom ODNOSU sa reperom

Više nije želela da ćuti.

Ćerka folkera Mileta Kitića i pevačice Marte Savić, Elena Kitić konačno se oglasila i demantovala spekulacije koje su se u poslednje vreme pojavljivale, a vezane su za njen odnos sa reperom Stefanom Đurićem Rastom i prekidom dosadašnje saradnje.

NE MOŽE DA PRIČA: Nataša Bekvalac izgubila glas - sve što je izustila jeste OVO! Poruka GLASNA! (VIDEO)

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

U pojedinim medijima se pojavila informacija da je upravo Elena glavni krivac ponovnog Rastinog rastanka sa majkom njegovog deteta Anom Nikolić, pa je mlada pevačica odlučila da kaže sve što ima na ovu temu.

DARKOVO STANJE JE POTRESLO? Ana se obratila svima "Iako sam zbog SLOMLJENE NOGE..." i poterala SUZE NA OČI!

- Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide – navela je Elena na svom „Instagramu“.

Komentarišu da na fotki izgleda “strahotno“, ali ona ne odustaje: POD HITNO oduzeti Instagram Maji Nikolić!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.