EKSPLODIRAĆE ZADRUGA! Kija se USRED RIJALITIJA muva sa OVIM učesnikom, pred Slobom?! Au, PAKAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLODIRAĆE ZADRUGA! Kija se USRED RIJALITIJA muva sa OVIM učesnikom, pred Slobom?! Au, PAKAO (FOTO)

Ne gubi vreme!

Pravi "zemljotres" izazvao je ulazak Kristine Kije Kockar u Zadrugu, a stvari se, evidentno, u rijalitiju dešavaju munjevitom brzinom.

TEŠKA DRAMA! I Sloba grca u suzama! "Luna, bežiš od mene, a ja..." Da li je moguće OVO? (FOTO)

Dok danas Sloba i Luna uplakani preživljavaju pravu emotivnu dramu, stjuardesa je, evidentno, mnogo opuštenija, vedrija, i sa ostalim učesnicima provodi vreme ćaskajući.

PROCURILA ŠOKANTNA ISTINA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobi je dala... KONOBARICA u Zadruzi! SVE je otkrio Kiji! A ona... (VIDEO)

Nešto je, međutim, upalo u oči. Među tim "ostalim" ukućanima, izdvaja se - Marko Miljković. Prvo joj je pravio društvo kod Drveta mudrosti. Tek kad je zamoljen da se skloni, ne bi li Kija otkrila jednu svoju i Slobinu tajnu nasamo, on je to i učinio.

Novi "crv sumnje" se pojavio, apropo njih dvoje, kad je Saška Karan upitala stjuardesu kako joj se sviđa u Zadruzi. Ona je odgovorila da je užasno prljavo.

Kad je upozorena da je u kupatilu posebno kritična situacija, ona je rekla:

- Znam istuširala sam se, dao mi je Marko papuče.

To je bilo dovoljno da zadrugari počnu da se šaale na njihov račun. Pogledajte u snimku:

Da li će se sve zaustaviti na ovome, ili će se Kija i Marko zaista muvati pred TV kamerama i, što je još važnije, pred Slobinim očima - saznaćemo, verovatno, vrlo brzo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.