EKSPLICITNI SNIMAK U JAVNOST?! Lunin NAJBOLJI DRUG pokraden - drama i PANIKA! Ovo ga je SKUPO koštalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 11:07

EKSPLICITNI SNIMAK U JAVNOST?! Lunin NAJBOLJI DRUG pokraden - drama i PANIKA! Ovo ga je SKUPO koštalo

Bivši zadrugar doživljava peh za pehom!

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović nedavno je otkrio da mu se desilo nekoliko pehova za kratko vreme. Naime, nakon što je zbog korone morao da se vrati u rodnu Crnu Goru, on je u jednom danu izgubio telefon, a samim tim i pristup verifikovanom nalogu na Instagramu, na koji sada ne može da uđe jer ne zna koji mejl za isti koristi.

Pored toga, on je imao i papirološke probleme, zbog čega je ostao bez automobila! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ali, kako Pink.rs piše, Savo je u strahu zbog još jedne stvari!

Naime, ono što je Savo nije otkrio jeste da su se u njegovom telefonu nalazile eksplicitne fotke, kao i snimci koji, kada bi došli u pogrešne ruke, mogli bi da ugledaju svetlost dana i tako njemu načine veliku štetu!

- Kao i svaki mlad momak, Savo je imao neke malo slobodnije fotke i snimke u telefonu, ništa neobično. Međutim, sada je baš u panici otkako je izgubio telefon da ga neko ne pronađe i iskoristi to protiv njega. On se ne stidi ničega, ali ne bi voleo da ga takve stvari prate kroz karijeru. S obzirom na to da je telefon izgubio na plaži, nada se da je on otišao u more i da niko neće doći do njega, ali nikad se ne zna - kaže izvor.

A post shared by Savo Perović (@savo_perovic_je.deriste)

Da li se Savo s razlogom plaši ili ne, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.