EKSPLICITNA SCENA SAMOUBISTVA! Srpska pevačica doživela šok zbog promocije nove pesme! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLICITNA SCENA SAMOUBISTVA! Srpska pevačica doživela šok zbog promocije nove pesme! (VIDEO)

Jutjub zabranio objavu!

Kako poslednjih dana najavljuje nešto potpuno drugačije kada govorimo o stilu muzike, atraktivna pevačica Milena Ćeranić za potrebe novog spota snimila je video u kom je doslovno predstavila sva ženska stanja u ljubavi.

-Želeli smo što vernije da prikažemo kako se žena bori sa sobom, u onim stanjima kada na ljubavnom planu ne ide baš sve onako kako bi trebalo. Reditelj spota je došao na ideju da jednom eksplicintnom scenom samoubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vešanjem završimo spot i celu priču koja prati ekranizaciju. Eksplicitna i možda ne tako tipična, ali sa veoma jasnom i jakom porukom – istakla je Milena.

💋💋💋

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Mar 14, 2019 at 12:36pm PDT

Ipak, kada je spot finalno spreman i okačen na društvenu mrežu stiglo je obaveštenje da zbog te eksplicitne scene oni ne žele da objave video.

-To se sve desilo pred samu premijeru pesme, pa sam više bila u panici da li će sve stići da se realizuje. Dosnimili smo jednu scenu vanredno i finalni spot poslalali ponovo – zaključila je pevačica.

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Mar 17, 2019 at 7:42am PDT

Nema sumnje da je sudbina takva da je ovoj pesmi put u javnost siguran, jer je uprkos svemu pevačicin tim brzo odregoavao i danas Milena uživa u komentarima koji joj pristižu na račun nove pesme.

A kako vi komentarišete?

VRELA I SPRETNA! S*ksi voditeljka Parova šokirala VRATOLOMIJAMA u teretani! Muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.