EKSKLUZIVNO u novom SVETU! Bivši dečko Ane Korać: ŠUTNUO SAM JE KAD JE POČELA DA TROŠI MOJE PARE NA DROGU!

Izvor: Svet, 27.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO u novom SVETU! Bivši dečko Ane Korać: ŠUTNUO SAM JE KAD JE POČELA DA TROŠI MOJE PARE NA DROGU!

O tajanstvenom životu Ane Korać počeli su da isplivavaju dokazi, koji se nimalo neće svideti njenom dečku Davidu Dragojeviću, koji će je, kako tvrdi Filip Mijatov, i šutnuti.
„Ja sam siguran da će je ovaj dečko ostaviti posle Zadruge, kad sve shvati. Ana mi je uzela auto dok sam spavao i posle sam saznao da je išla na poslovni sastanak u hotel. Viđala se sa bogatim Arapima iz Dubaija i auto joj je bio potreban kako bi izgledala skupo i kako bi mogla što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bolje da naplati svoje usluge. Moguće da joj taj poslovni sastanak nije prošao kako treba, pa su mi kola odmah nakon toga i zapalili“, započinje priču bivši dečko i sponzor Ane Korać, koji je inače IT stručnjak i trenutno živi i radi u Londonu, i objašnjava zbog čega je prestao da je finansira: „Ona je loš čovek, naljutio sam se na nju jer su mi kola izgorela a nije mi ni rekla da će da ih uzme. Ja sam je finansirao i plaćao joj stan, a onda sam prestao da dajem pare jer sam hteo da se sklonim od nje. Počela je da se drogira, a meni to nije trebalo u životu. Bila se navukla na belo, počela je da mi traži mnogo para koje je trošila na drogu i ja to više nisam mogao da trpim.”
OSTATAK SKANDALOZNE ISPOVESTI FILIPA MIJATOVA O ANI KORAĆ POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA! U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!
Kupite SVET! EKSKLUZIVNE FOTKE: Cuca POKAZALA DETE: I mi imamo pravo na nasledstvo! Istina o Karleušinom RAZVODU! Zašto je bogati SPONZOR ŠUTNUO Anu Korać!

svetsvet
The post EKSKLUZIVNO u novom SVETU! Bivši dečko Ane Korać: ŠUTNUO SAM JE KAD JE POČELA DA TROŠI MOJE PARE NA DROGU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.