EKSKLUZIVNO ZA SD! Sloba Radanović otkrio SVE O SUSRETU SA LUNOM pred Zadrugu 2 - Dao sam joj...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD! Sloba Radanović otkrio SVE O SUSRETU SA LUNOM pred "Zadrugu 2" - Dao sam joj...

Druga strana priče...

Pevač "Pinkovih zvezda" i bivši učesnik "Zadruge", Slobodan Radanović sinoć je nastupio u popularnom prestoničkom klubu.

Pre nego što je istupio pred mnogobrojnu publiku, željnu dobre atmosfere, Sloba je sa ekipom portala Srbija Danas.com porazgovarao na brojne teme.

- Haos je i ludilo... Umoran sam, konstantno putujem, ali nastupe najviše volim (smeh). Pevanje je ono čime sam odlučio da se bavim i što me u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispunjava. Nema stajanja - u jedno dahu odgovara sa zadovoljstvom naš sagovornik.

- Da, da! Piše se i priča o meni! Često štucam zbog toga (smeh)!

Foto: Srbija Danas

- Luna je malo celu priču iskrivila... Rekla mi je: "Šta ti misliš o tome kad bih se ja unutra zaljubila?" Dao sam joj samo dobronameran savet da pripazi ko je kakav tamo i da ne bi trebala da se vezuje ni za koga dok ne vidi tačno kakvi su ti ljudi... Ukoliko do toga dođe, to je naravno njena stvar... Naš razgovor je predstavila drugačije - konstatuje Sloba.

- Trenutno stvarno nema ništa, ni ozbiljno ni neozbiljno... Preokupiran sam poslom i u poslednje vreme sam bolestan sve vreme. Fokusirao sam se na to da što pre ozdravim, da završim novu pesmu i da to što pre izađe... Ostalo će doći samo po sebi - zaključuje Radanović za naš portal.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.