EKSKLUZIVNO ZA SD - RAZOTKRILA SVE! Brutalni intervju Jelene Golubović - Kija nema pojma da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD - RAZOTKRILA SVE! Brutalni intervju Jelene Golubović - Kija nema pojma da...

Oštro i bez ustručavanja o novim i starim zadrugarima...

Jelena Golubović, sinonim pojma rijaliti; višestruka učesnica i pobednica više programa te vrste u Srbiji, poznata po oštrom jeziku i beskompromisnom stavu, izgleda da će ponovo biti učesnik "Zadruge".

Za sada još nije izvesno kada će Jelena kročiti u luksuznu vilu u Šimanovcima, ali ona je bila voljna da sa portalom "Srbija Danas", pre ulaska, podeli impresije o učesnicima "Zadruge 2" i pobednici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve sezone Kristini Kiji Kockar.

- Nove učesnike ne znam, ali zato stare da. Sticajem nesrećnih okolnosti poznajem ih (smeh). Pošto sam izjavila (detaljnije OVDE) da je rijaliti nužno zlo, ali isto tako smatram da svako ima pravo izbora. Ne mislim da bi ljudi bili pismeniji kada ne bi bilo rijalitija. Omladina provodi vreme i vreme uz mobilne telefone, više na internetu i kada se sastanu opet svi drže tehniku u rukama. Zanemare druženje, kao i interesovanje za knjige... Za to nisu krivi rijaliti programi nego inreresovanja pojedinaca. Nije da se hvalim, ali moji Šampioni su najiskreniji, najkulturniji i najinteligentniji obožavatelji. Čula sam da su mnoge "Armije" drugih rijaliti učesnika ostrašćene i proste, ali to nije slučaj sa mojim fanovima.

- Svima želim sreću. Mislim da je Luni nepravedno naneto mnogo neprijatnosti samo zato što nije uspela adekvatno da se odbrani. Ona je Slobi bila žena, vanbračna... On je sa njom legao i pored nje se budio. Meni je žao što ga i ona nije oslovljavala sa "mužu"... E, to bi za mene bila dramaturgija. Ovo sada govorim kao rediteljka i kao neko ko se bavi suštinom, a ne formom. Znači, ne morališem kao mnogi i nisam sveštenik - iskrena je naša sagovornica.

- Mići, svakako, kvarim autoritet (smeh). Samim tim pidsećam ga na neuspeh. Zbog mene je bio diskvalifikovan. Tako da u tom smislu jesam smetnja njegovom kraljevskom visočanstvu (smeh). A Luna? Što bi me se plašila?  Jedino zbog prvog mesta (smeh).

- Kiju, ukoliko je to tačno treba da podrže njene nove kolege... Pa ne razumem, ona ne zna da peva? Želim i Kristini sreću. Ako nju narod želi da sluša, pa neka sluša... Nije ni prva ni poslednja koja ne zna da peva. Kada pevaju Lepi Mića i Karleuša, što da ne i Kija (smeh) - zaključila je Jelena za naš portal.

FATALAN KRAJ KIJE KOCKAR! Tablete, muškarci, slava, pa... Sama, nema nikoga! Ovo je JE-ZI-VO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.