EKSKLUZIVNO ZA SD! Luna OTKRILA kada će POKAZATI silikone, a PROGOVORILA o UČEŠĆU u Zadruzi 3!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD! Luna OTKRILA kada će POKAZATI silikone, a PROGOVORILA o UČEŠĆU u Zadruzi 3!

Boli je sve!

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Naše kolege su u Šimanovcima razgovarale sa Lunom Đogani.

- Ovo je neverovatan osećaj i to što sam deo svega ovoga - rekla je Luna.

- Oporavljam se od operacije, a uskoro će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti i prvi nastup. Iskreno boli me, ali ja sam profesionalac. Premijerno ću pokazati grudi kada skinem konce, još uvek nosim steznike - rekla je Luna.

Đoganijeva je ovom prilikom još jednom potvrdila da neće ući u Zadrugu, a ocu Gagiju je rekla da bude jak u Zadruzi i pružila mu podršku.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.