EKSKLUZIVNO ZA SD Dragana Mitar OTKRILA: I dalje verujem u ljubav! Evo šta je NOVO u njenom ŽIVOTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD Dragana Mitar OTKRILA: "I dalje verujem u ljubav!" Evo šta je NOVO u njenom ŽIVOTU!

Loše stvari su iza nje!

Na štandu Srbije Danas na ovogodišnjem sajmu medija, ugostili smo dosta bivših učesnika rijalitija "Zadruga". Mnogi od njih govorili su o rijalitiju, životu nakon rijalitija i svojim planovima. Među njima je i Dragana Mitar čiji se život nakon izlaska iz Zadruge preokrenuo, a morala je i da nađe dosta snage da se suoči sa problemima koji su je sačekali.

Podsećamo da se ona nakon izlaska suočila sa nerazumevanjem muža sa kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ranije imala problema, a sada je kako ona kaže najgore iza nje.

- Sada sam zadovoljna, ja i moj sin smo se smestili u mom stanu. U novembru imam prvo ročište i mislim da moj bivši muž neće da pravi problem oko razvoda i starateljstva nad detetom. On će plaćati standardnu alimentaciju od 20.000 - rekla je Dragana tom prilikom.

- Nisam očekivala nikakvu pomoć, ali tada sam tačno videla ko su mi lažni prijatelji. Žene obično misle proći će sve, meni je žao što to nisam ranije uradila. Ja sam i u Zadrugu pobegla, želela sam da uđem, pa kad izađem da vidim kakav će naš odnos biti. Ženama bih poručila da ne trpe ništa i da kada imaju problem to odmah prijave. Sve to je jako loše za psihu i tu nervozu prenosite na decu, a tome nema kraja  - poručila je.

- Ja sam u svom stanu, promenila sam lokaciju, živim sa detetom u drugom stanu, a sve ostalo sam prepustila advokatu  - kaže ona.

- I dalje verujem u ljubav, kada bude bilo vreme govoriću o tome, sada postoji neko, ali još je rano da se o tome priča.  Kada se sklope sve kockice javno ću to objaviti - otkrila nam je.

- Posvetila sam se snimanju svoje pesme, koju ću da izbacim za Jocin rođendan. Pesma će biti baš vesela, nisam htela nikakvu autobiografsku pesmu, prošlost me ne zanima. Pesma je klubska i mislim da će biti pevljiva, a nadam se da će biti hit - kaže Dragana ushićeno.

- Sviđa mi se Lunina pesma, baš je pevljiva, vidim da to klinci baš vole - zaključila je.

- Ima dosta zadrugara koje znam trenutno u Zadruzi, Mića mi je naravno jako drag, ma koliko se mi svađali tamo. Sviđa mi se što nema izdvojenih, što se ne priča ko je pobednik. Volela bih da pobedi neko ko nije ušao u finale ovih godina.Kao da nema zanimljivih priča u koje bi mogao da se ubaci. Rijaliti će da se razvija tek posle Nove godine  - kaže bivša zadrugarka.

Na sajam je došla sa svojom dobrom prijateljicom i bivšom učesnicom Zadruge, Oljom Bajrami.

- Abortus ne podržavam, trudnoća može da se spreči i pre nego što dođe do nje. To ne može da se desi, eto kao desilo se. Sve što je uradila, radila je svesno i u ovoj njihovoj situaciji. Oni zanju da ne mogu napolju da žive od ovoga, trebalo je ranije o tome da misle  - kaže ona.

- Najteži momenti su bili zapravo odvajanje od mog Joce i što nisam znala gde je i kako je - otkrila je.

- Nema šta da pričam sa tim čovekom, on nije bitan u mom životu - zaključila je.

Dragana je kao što je najavila na pravom putu da se vrati svojoj karijeri pevačice, a mi joj želimo sreću.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Nadežda i ja počinjemo zajednički život!" Toma Panić za SD OTKRIO kog pola je beba koju ČEKAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019

Evo šta se promenilo u njegovom životu nakon Zadruge!..Na štandu Srbije Danas, u okviru sajma medija ugostili smo brojne bivše učesnike Zadruge. Među njima je i maneken Toma Panić, koji nam je otkrio koliko se njegov život promenio od izlaska, čime se sada bavi, kao i kakve planove ima sa pevačicom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.