Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 20:13

EKSKLUZIVNO! SUSRET Mikija i Kristijana: Đuričić o TUČI i HAPŠENJU sa Golubovićem: A tek o Tomoviću...

Specijalno za SD!

Jedan od zvanično potvrđenih učesnika "Zadruge 4" je Miki Đuričić koji je nedavno skinuo nanogicu, a onda i zvanično potpisao ugovor sa produkcijom rijalitija, pa je sasvim izvesno da ćemo ga gledati od septembra u Imaginarijumu sa još jednim potvrđenim učesnikom koji najavljuje spektakularni povratak, a to je Kristijan Golubović.

Šta nam je sve Kristijan otkrio pred ulazak u četvrtu sezonu i kako će on naučiti Vladimira Tomovića da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadovolji Staniju Dobrojević i još mnogo toga, pogledajte OVDE.

Naime, ekipa našeg portala "Srbija Danas" je proćaskala sa Đuričićem u bekstejdžu, pred gostovanje u emisiji "Amidži šou", te nam je otkrio sve što naše čitaoce zanima, a i on sam najavljuje pravi šou u "Zadruzi 4".

- Ja još nisam navikao, stalno gledam na sat, gledam kada treba da se vratim kući, pošto sam mogao da izlazim od dva do četiri, ujutru se probudim i zaboravim da smem da idem napolje (Smeh). Mislim da prvo što sam uradio nakon skidanja nanogice je odlazak u kafić na popijem kafu. Ja i dalje živim isto, ja sam kućevni tip, ja sam čovek koji kada je na slobodi ode u seoski kafić, popijem kafu i posle sam ceo dan kod kuće, nešto radim oko kuće, oko životinja i uvek imam nekog posla kući. Ja ne izlazim, ne znam kada sam poslednji put izašao, ni kada bi mi neko platio ne bih išao, nisam bio u diskoteci 10 godina! Mene to ne zanima, ja sam to prošao, više volim da čitam neku knjigu, gledam televiziju, utakmice, slušam muziku, ja sam se zasitio svega. - bio je iskren Đuričić.

- Čuli smo se posle rijalitija, izgladili smo odnose. Ne viđamo se, ljudi su pisali svašta! Nismo se videli, ali smo se čuli i izgladili taj neki problem koji smo imali. Ni sa Nadeždom ni sa njom nije bilo suda! Ma kakav sud, ništa, niko me nije tužio, izgladili smo odnose i to je to. - rekao je Miki koji će u avgustu, po terminu porođaja njegove izabranice, postati otac, pa je tim povodom otkrio da li ćepromeniti ponašanje u Imaginarijumu.

- Ja sam rekao da ću postati otac, nijednom nisam rekao da se ženim (smeh), šalim se malo, možda se i ne šalim, ali ne može da mi više desi to da se zaljubim, naravno ni da više ne može da mi se desi da dođe do fizičkog kontakta. Mislim da ću ovaj put da ostanem do kraja, da jednom završim i da više ne ulazim u rijalitije, mislim da je bilo dosta. Ne mogu ja sad da popravim taj utisak koji sam ostavio, to ostaje-pa ostaje, ali ću se truditi da popravim sebe. Prvenstveno ulazim zbog sebe. - rekao je Miki.

- Ne znam šta tačno znači "jači igrači", fizički jači ili intelektualno... Kristijana znam privatno, a sa tim Tomovićem ja nemam problem, ali on i ja se ne možemo gledati očima, ali u rijalitiju je gore kada ti se neko smeška i kada je neko dobar sa tobom i glumi ti prijatelja, a u stvari ti misli sve najgore. Tomović i ja mislimo jedan o drugom sve najgore, ali sutra da mu treba nešto-začin, krompir-evo ti, daće i on meni. Mi smo jednostavno dva različita sveta, ali nemamo lepo mišljenje jedan o drugom i znamo na čemu smo. - otkrio je budući tata.

Nakon toga su udružili snage Miki i Kristijan. Golubović je otkrio da su on i Miki bili uhapšeni zajedno, a pčelar ga je ućutkivao, pa otkrio da on ne može da se fizički obračuna sa Golubovićem, koji je MMA borac, a Kristijan je podelio sa nama da mu je krojačica skrenula pažnju da se čuva Mikija.

Kako je izgledalo njihovo suočavanje i kakvi su njihovi zajednički planovi po ulasku u Zadrugu, šta ih spaja, a šta razdvaja, ali i zašto su uhapšeni zajedno, pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.