EKSKLUZIVNO! PREŽIVEO SAM! Zadrugar IZLEČEN od KORONE: Strpali su me u BOLNICU, bio sam ZAMORČE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 20:32

EKSKLUZIVNO! "PREŽIVEO SAM!" Zadrugar IZLEČEN od KORONE: "Strpali su me u BOLNICU, bio sam ZAMORČE..."

Evo šta je sve doživeo!

Biznismen i diskvalifikovani učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Mijatov, specijalno za naš portal "Srbija Danas", otkrio je detalje o borbi protiv Koronavirusa.

On čak zna momenat i kada se zarazio, a i ko ga je zarazio. sada se nalazi kod kuće i oseća se mnogo bolje.

Otkrio nam je sve korake nakon pozitivnog testiranja na Covid-19, od odlaska u bolnicu, same hospitalizacije, a i kako se u tim momentima osećao, pa je našim čitaocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao i snažnu poruku.

- Ćao, ljudi, pozdrav za Srbija Danas! Želim da Vas sve pozdravim i da Vam kažem da se pazite Koronavirusa! Ja sam se na žalost zarazio! Na svu sreću, preživeo sam ,ozdravio sam i sada se osećam odlično! - počeo je Mijatov za naš portal.

A post shared by Filip Mijatov (@filip_mijatov) on Aug 18, 2019 at 4:37pm PDT

- Simptomi su kao malo jači grip! Znači, temperatura, malaksalost... Ono što je razlika od običnog gripa to je disanje, znači dva dana nisam mogao da dišem kako treba, bilo mi je jako teško... Nije bilo ništa opasno, kao da ću da umrem, ali jednostavno mi je bilo teško da dišem normalno - nastavio je biznismen koji tačno zna momenat kada se zarazio.

- Bio sam u Italiji kod drugarice Izabele, družili smo se, izlazili, večerali, ručali... Ona je jadna imala Koronavirus, zarazila se, a nije ni ona znala, tako da predpostavljam da me je ona zarazila zato što je ona jedina sa kojom sam bio u kontaktu, a ima taj grip - otkrio je Mijatov i dodao:

A post shared by Filip Mijatov (@filip_mijatov) on May 29, 2019 at 12:58pm PDT

- Simptomi su kao kao malo jači grip, jedino je problem to disanje. Ja sam to savladao i sada se osećam super! Nakon posete Italiji vratio sam se u UK, a tada je tek počeo virus, nije bilo mnogo zaraženih ljudi, možda 1000-2000. Ja sam otišao kod lekara, oni su odmah ustanovili da imam Koronavirus, odmah bez pitanja su mi oduzeli telefon i spakovali me u bolnicu! Poslali su me na infektivnu kliniku gde su ljudi sa HIV-om, u stvari nisam baš tu, oni su ipak odvojeni, mene su odveli u specijalan deo koji su napravili za Koronavirus. Sada to ne rade, nego se propiše samoizolacija, ja sam im služio izgleda kao neko zamorče, uzimali su mi krv, pljuvačku, mokraću, gledali su me, davali su mi razne tablete. Bilo je nas desetak u sobi, na žalost dvoje su preminuli, dva Engleza, koji su bili jako stari i bolesni - nastavio je detaljno da otkriva Filip, a onda dodao:

A post shared by Filip Mijatov (@filip_mijatov) on Aug 25, 2017 at 7:54am PDT

- Dva dana nisam imao telefon, pa su mi ga vratili... Ja mislim da sam ja bio zamorče, jer sam se među prvima zarazio - rekao je Mijatov, a onda poslao snažnu poruku svima iz svog iskustva kada je u pitanju Covid-19.

- Ljudi, nemojte da se plašite! Nije nešto... vau! Plašite se samo za ljude koji su bolesni, koji su u opasnosti da im se desi nešto zbog neke druge bolesti, jer ta druga bolest može da se pojača! Ja sam sada super! Ozdravio sam!Vraćam se na trening, već sledeće nedelje se vraćam normalnim aktivnostima! Pozdrav za "Srbiju Danas", uživajte i toliko od mene - završio je Mijatov koji je sada jači nego ikada.

Šta je sve Filip rekao za naš portal pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.