EKSKLUZIVNO: Nataša zagolicala maštu NOVOM PESMOM, a reči...Teraju SUZE na oči! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Nataša zagolicala maštu NOVOM PESMOM, a reči...Teraju SUZE na oči! (FOTO)

Karma je kučka!

Nataša Bekvalac uveliko sprema povratnički album, a kako bi obožavaocima malo zagolicala pažnju, ona putem društvenih mreža otkriva stihove novih pesama.

Nakon objavljenog celog teksta za povratnički singl "Oštećena", panonska Barbika je u prethodnim danima otkrila još nekolicinu, ali poslednji je svakako izazvao najveću pažnju.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 10, 2018 at 5:01am PDT

- Tvoje dovoljno,meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dovoljno

Ne dodiruj me ni sluČajno

Karma k*rva je, dugo šunja se

Ali na kraju stigne te... - glasi samo deo stihova ove pesme

Podsetimo, Nataša je najavila promenu muzičkog pravca, a ta promena se može naslutiti i u promeni saradnika, među kojima se sada nalazi Cobi, ali i Bojana Vinturišević, koja je prošle godine sve osvojila pesmom "Kese etikete", te se na osnovu toga tek može naslutiti kako će zvučati novi studijski projekat Bekvalčeve.

FATALAN KRAJ KIJE KOCKAR! Tablete, muškarci, slava, pa... Sama, nema nikoga! Ovo je JE-ZI-VO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.