EKSKLUZIVNO Ljudi, MOLIM VAS, pazite se... Dejan Milićević progovorio o PAKLENOJ BORBI sa KORONOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 16:44

EKSKLUZIVNO "Ljudi, MOLIM VAS, pazite se..." Dejan Milićević progovorio o PAKLENOJ BORBI sa KORONOM

Specijalno za SD!

Čuveni fotograf i reditelj Dejan Milićević uspešno se oporavlja nakon što je pobedio bitku sa virusom covid-19. Povodom toga i raznih neistina koji su ostali mediji plasirali za njegovo zdravlje kontaktirali smo Dejana.

- Sada se osećam super sa obzirom na to da sam od 15. avgusta do pre par dana bio u bolnici. Imao sam jako visoku temperaturu. Toliko visoku da ni lekovi nisu mogli da pomognu nego su stavljali na mene plastične cigle natopljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hladnim alkoholom! Bio sam i na kiseoniku ali pažljivom negom osoblja bolnice Dragiša Mišović uspeo sam da se izvučem.

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on Jun 29, 2020 at 10:21am PDT

- Mnogi mediji su pisali da sam imao moždani udar i da sam operisao prostatu. Sve je to laž. Gomila laži! Istina je da sam operisao želudac i nikad se nisam stideo toga i uvek sam javno govorio o tome. Zbog stresa sam bio izgubio memoriju, ali brzom reakcijom lekara sve se vratilo na normalu. Četiri moždana udara su laž! Četrdeset godina postojim i pričam o svojim zdravstvenim problemima da bi otvorio oči drugima.

- Ljudi, molim vas, pazite se! Ovo je vrlo opasna upala pluća koja brzo napreduje. Imao sam upalu oba plućna krila. Omladina uživa sve pršti od provoda. A svi koji su ležali oko mene u bolnici daleko su mlađi. Ovo nije za zaj*bavanje, opasno je!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.