EDITA ISKRENO O RIJALITI POBEDNICAMA: Luna mi je sestra, ali... zatekla sve rečima o Kiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDITA ISKRENO O RIJALITI POBEDNICAMA: Luna mi je sestra, ali... zatekla sve rečima o Kiji!

Dugo su je zapitkivali o ovoj temi, a sada je odlučila da otkrije sve.

Pevačica Edita Aradinović gostovala je danas u emisiji "Primijera - Vikend specijal" ona je na samom početku gostovanja otkrila da joj se javlja majčinski instinkt, ali da sada u potpunosti posvećena karijeri.

- Rađala bih i ja, nemam problem, ne bežim od toga, ali sad je vreme za rađanje novih pesama - rekla je Edita.

Aradinovićeva je otkrila da nije imala nikakav plan kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustila grupu "Ministarke", te je priznala da je čak mislila i da napusti pevanje.

- Ljudi, ja nisam imala nikakav plan, meni je u glavi bilo samo: "Osećam se toliko loše da možda neću više ni da se bavim pevanjem, a ako se budem bavila ima da bude najbolje" - navela je pevačica, a zatim otkrila da nije plakala tokom snimanja pesme "Soba":

- U gluvoj sobi nije bilo suza. Ja sam pesmu dobila dok sam bila na moru, slušala sam je par dana, onda kad sam se vratila otpevala sam je tada i onda više nikad nisam mogla tako da je otpevam. Posle toga, išla sam ponovo da je otpevam, ali to je zvučalo katastrofalno... Od kada sam sama biram više da pevam o onome što mi se događa - rekla je ona.

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Nov 30, 2019 at 6:40am PST

U medijima su se poslednjih dana pojavljivali naslovi da je Edita bacila oko na slavnog glumca Miloša Bikovića, a ona je sada objasnila o čemu se tu zapravo radi.

- On je predivan, nemam ništa protiv njega. To je bila šala, rekla sam da ću da ga zapratim ili da mu pišem, ali naravno ništa nije bilo od toga - rekla je pevačica.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Nov 17, 2019 at 10:41am PST

Pevačica je otkrila i za koga bi se pre odlučila za Lunu Đogani ili za Kristinu Kiju Kockar.

- Kija, naravno, šalim se, Luna. Obe su mi super. Luna mi je sestra, normalno da ću biti bliža njoj, ali ne mogu da osporim Kiju. Ne pevam nijednu njihovu pesmu jer još nisam stigla da sredim svoj repertoar - navela je Aradinovićeva.

"NAPOKON SVEGA SVESNA" Luna otkrila nove DETALJE RASKIDA! Svađe bile konstantne, a OVO je prelilo čašu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.