EDIS RASKRINKAN! Hajde, priznaj pred svima, za Tomovića! Posle ovih reči, Fetić ZANEMEO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDIS RASKRINKAN! Hajde, priznaj pred svima, za Tomovića! Posle ovih reči, Fetić ZANEMEO! (VIDEO)

Sasuo mu sve u lice.

U ranim jutarnjim satima Marko Đedović i Edis Fetić u "Zadruzi" započeli su temu o odnosu sa Dragnom Mitar. Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" potegla se priča oko transparentnog odnosa koji imaju Dragana i Edis, što su mnogi zadrugari osudili.

Đedović je očitao lekciju Edisu, a onda mu je otvoreno rekao šta treba da uradi.

- Ona da sebe opravda, ja ti kažem šta je... Prvo poruka je stigla, zna se od koga, ako ti meni ne veruješ, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao sam sa njom dva i po sata. Ja sam rekao, meni nije, ja sam takva osoba, može - može. Ti nju braniš, nemoj je braniti - govorio je Edis.

- I šta sad je izmislila sve i prodavačice i telefone. Šta onda radite ako se tako lažete? Vi ni u kom slučaju ne treba da budete zajedno, samo probleme pravite. Zbog toga ćeš je izblamirati i šutnuti! Ne branim je. Prvo, bilo šta je bilo, da budete kulturniji, da to ne radite tako transparentno, da malo bude kulturniji i prosti, to izgleda prosto. Zamenite krevet sa nekim ko je u ćošku, pa neće biti na sred puta, ili idite u tuš kabine. Nemoj da ustanete za stolom i kažete to, to su gluposti. Pričate o deci, a vi u brakovima, oboje. Tim papirom si oprao nju i sebe, a ovako je psihički maltretiraš. Ti njoj ne možeš da oprostiš Vladimira Tomovića i to rađa sumnju da hoćeš da je iskoristiš - rekao je Đedović.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.