Dušica se ne snalazi: Jelena i Mića gazduju umesto nje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica se ne snalazi: Jelena i Mića gazduju umesto nje! (video)

Proka je u toku dana došao da uputi novu gazdaricu Dušicu Grabović u poslove koje bi trebalo da obave ove nedelje, a onda je usledio sastanak.

“E, ovako. Moramo seno da pomeramo po ćoškovima dole, to ću vam posle pokazati, a onda da pođubrimo zemljište”, rekla je ona, a prekinula ju je Jelena Golubović koja je i dalje supervizor.

“Ma nije tako. Prvo ćemo da idemo lepo da svečano otvorimo ogradu koju smo uspeli da napravimo, zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se sada svi lepo obucite”, naredila je gazdarici ispred nosa.

Kada je video da se to može, počeo je da izvoljeva i Lepi Mića:

“Danas još samo da donesemo vodu i završimo čišćenje kuće i kraj. Neće se raditi ništa više. Ajde sad se oblačite za svečano otvaranje.”

Da stvar bude gora, farmeri su poslušali Jelenu i Miću.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dušica se ne snalazi: Jelena i Mića gazduju umesto nje! (video)

Izvor: Svet, 29.Mar.2016

Proka je u toku dana došao da uputi novu gazdaricu Dušicu Grabović u poslove koje bi trebalo da obave ove nedelje, a onda je usledio sastanak.. “E, ovako. Moramo seno da pomeramo po ćoškovima dole, to ću vam posle pokazati, a onda da pođubrimo zemljište”, rekla je ona, a prekinula ju je Jelena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.